Prvo okupljanje OpenStreetMap-era u Srbiji

Prvo okupljanje OSM Srbija ekipe biće 7. decembra 2019. u Beogradu. Okupljanje je u 11 časova u prostorijama Microsoft-a u ulici Španskih boraca 3a (Blue Centar, zgrada B, pored kafića Headquarter)

Ideja je da se skupe svi ljudi koji vole OSM, koji ga menjaju i dopunjuju i da neobavezno proćaskamo, da se upoznamo i predstavimo. Biće sigurno predstavnika Microsoft-a koji rade na OSM-u, kao i OSM Srbija projekta, pa možemo od njih da čujemo ponešto.

Program Upoznavanje, uspostavljanje kontakata, druženje Predstavljanje aktuelnih projekata (prijavite nam ako želite da predstavite svoj projekat) Prilagođeni rendering server za prikaz mape regiona na srpskom jeziku Podrška kompanije Microsoft u uređivanju OSM karte Srbije. (Nemanja Bračko, OSM Lead) (prijavite nam ako želite da predstavite svoj projekat) Planiranje obrazovanja aktivne i organizovane OSM zajednice

Kontakt: 069/3141592 Kokan, [email protected]

Wiki Project Serbia Meetup Info

Da bi došli kolima, na rampi na ulazu u Blue Centar recite da idete na sastanak u Microsoft.
Ako dolazite autobusom, na stanici „Španskih boraca” (preko puta Blue Centra) imate autobuse 16, 65, 71, 72, 75, 77, 78, 83,78, E4. Na malo daljoj stanici „Palata Srbija” imate i 67. Na drugoj strani od zgrade, imate stanicu „Antifašističke borbe” gde staju autobusi 17 i 68.
Ako dolazite taksijem, možete da kažete ili „Španskih boraca 3a” ili „bivši restoran Biber”.

Svi su dobrodošli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *